Sundhed & Livsstil

From the blog

Gratis startpakke til din baby, en mulighed for spare penge

Gratis startpakke til din baby, en mulighed for spare penge

“Det er dyrt at have en baby”: Denne simple men sandfærdige sætning er nok en langt de fleste mennesker genkender, og en som enhver forbruger kan nikke genkendende til, hvad enten de selv har oplevet glæden ved at være den nybagte forælder, eller blot på et eller andet tidspunkt i sit liv har stået i det lokale supermarked med en pakke renseservietter til at fjerne make-up (enten til sig selv eller kæresten) og skævet nervøst til afdelingen med babyting, hvor en pakke med vådservietter til røde baby-bagdele koster mere end 7 gange så meget som pakken i man selv står med.

Babyting koster en hel del, især hvis man som forældre gerne vil sikre at det udstyr, tøj og mad der købes til den nyfødte baby er af god kvalitet, og er netop det mærke der er bedst til netop sit eget barn.

Måske ville dette prisleje ikke være et problem, hvis man ikke samtidig med at skulle finde ud af hvad en nyfødt baby behøver, også kastes hovedkulds ud i et enormt hav af forskellige brands, logoer og typer af enhver tænkelig type baby-varer. I et sådant tilfælde bliver enhver forældres trang til at finde netop det brand der passer perfekt til sin baby pludselig en umådeligt dyr, tids-konsumerende og uoverskuelig opgave.

Der er dog en utroligt simpel måde at skyde genvej og gennemføre denne opgave, der ikke koster så meget som en krone, og som kan hjælpe nybagte fædre og mødre med at beslutte hvilke babyprodukter der er bedst for deres familie, og som samtidig betyder man får en masse babyprodukter, fuldkomment gratis!

Hvad er en startpakke?

En startpakke er, som navnet muligvis antyder, en pakke til nybagte forældre der indeholder en stor del af de produkter der behøves i hjemmet, når man har fået en lille ny.

Hvad der her er tale om er dog ikke blot startpakker, men hjemmesiden startpakke.com, hvor man kan se indholdet af de forskellige startpakker der findes i Danmark, og præcis hvor og hvordan man kan få startpakkerne – find mere information her.

Enkelte startpakker kræver ganske vist at man tilmelder sig bestemt ordninger, men er dette tilfældet, nævnes det tydeligt på hjemmesiden, og man kan derved selv vælge om man er interesseret eller ej.

Et eksempel på hvad disse generøse startpakker kan indeholde, er blandt andet bleer, ammeindlæg, hagesmækker, babylotion, vådservietter, baby-venligt vaskepulver, forskellige slags babymad til børn under 12 måneder, brochurer, babybøger og dagcremer til sensitive hud. Udover dette inkluderer flere af pakkerne også forskellige former for legetøj, såsom bamser, og rummelige skuldertasker man kan bruge bærer alle herlighederne i.

Startpakke.com

Startpakke.com giver, udover en praktisk og udførlig guide til hvor og hvordan nybagte forældre kan få fat i forskellige gratis babypakker, også adskillige råd til hvordan man som almen person kan få baby-vareprøver i forskellige butikker, og hvor man kan få rabatter på forskelligt babyudstyr, ved hjælp af specielle rabatkoder, som de deler frit på hjemmesiden.

Gratis produkter takker den gængse forbruger aldrig nej til, men det er især børnefamilier der ofte må holde godt øje med deres budget for at få hverdagen til at hænge sammen, og netop derfor er gratis startpakker en god ide for enhver familie der indenfor de seneste måneder har tilføjet et lille medlem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *